Šventė „Labas, vasara!” akimirkos

Pirmąją vasaros dieną – birželio 1-ąją visame pasaulyje minima itin svarbi Tarptautinė vaikų gynimo diena. Garliavoje – taip pat! 2022-06-03 SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro Šeimos gerovės ir Krizių skyrių darbuotojai organizavo šventę „Labas, vasara!“

Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti ir priminti visuomenei apie būtinybę saugoti ir gerbti vaikų teises! Garliavos Šimtmečio parke susirinkę vaikai, jų tėveliai turėjo progą susipažinti su Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Kauno apskrities vaiko teisių specialistais Tomu Ptakausku ir Gerda Laurynavičiene, paklausti rūpimų klausimų ir sužinoti daugiau apie Tarnybos darbus. Žinoma, svečiai atvyko su dovanomis mažiesiems!

Taip pat, pasitelkę Garliavos seniūnijos socialinio darbo organizatores Astą Janonienę ir Rasą Valatkevičienę, šventėje vaikams buvo organizuotos veiklos – milžiniškų muilo burbulų leidimas, autoportretų piešimas, kiti įvairūs lauko žaidimai ir skanios vaišės.

Tikimės, kad šventės metu sukurta gera nuotaika ir bendrystė tęsis visą vasarą, o vaikai mūsų visuomenėje galės jaustis saugūs, mylimi ir gerbiami!

Skip to content