Fotografijos konkursas „Mano diena su šeima”

Vasara jau tvirtais žingsniais žengia užliedama kiekvieną mūsų šiltais saulės spinduliais ir suteikdama daugybę priežasčių laiko leidimui kartu su šeima. O mes ta proga norime pasidžiaugti antrus metus iš eilės vykstančiu fotografijos konkursu. Šių metu tema: „Mano diena su šeima“. Šiais metais žengiame akcentuodami šeimos laiką kartu ir tam mus įkvėpė nuostabi Lisa Weed citata:

 

 „Buvimas šeima reiškia, kad esate kažko labai nuostabaus dalis. Tai reiškia, kad mylėsite ir būsite mylimi visą likusį gyvenimą.“

 

Kaip ir praėjusiais metais, pakvietėme Kauno rajono šeimas, pasinaudojant išmaniaisiais prietaisais (telefonu, planšete), fiksuoti savo šauniausią dieną arba smagiausią bendrą veiklą su šeima. Norime pasidžiaugti, kad šeimos labai išradingai ir kūrybingai pažiūrėjo į konkursą bei noriai įsitraukė siunčiant užfiksuotus kadrus. Jūsų tiek daug ir nuotraukos viena už kitą įdomesnės. Labai džiugu, kad šeimose tiek gausu bendrų veiklų, tiek nuostabių ir tikrų emocijų, tiek daug meilės. Su mumis pasidalinote kokias nuostabias emocijas patiriate ir kiek daug veiklų bendrai kartu turite. Šiame konkurse įsitraukė ir sudalyvavo daugiau kaip 60 Kauno rajono vaikų iš Garliavos, Garliavos apylinkių, Samylų, Karmėlavos, Rokų, Linksmakalnio ir Alšėnų. Bendrai apdovanotos 30 šeimų. Džiugu pažymėti, kad be prizo neliko nei vienas vaikas ir tai dėka mūsų nuostabių rėmėjų, kurie noriai įsitraukė ir prisidėjo prie fotografijos konkurso. Kviečiame į nuotraukų galeriją!

Norime nuoširdžiai dėkoti mūsų partneriams ir konkurso rėmėjams:

Už I-III vietos laimėtojams įsteigtus prizus tariame nuoširdų AČIŪ V-R Shop virtualios realybės žaidimų erdvei. Šeimoms įsteigti kuponai su apsilankymo kvietimais. V-R Shop tai pirmoji virtualios realybės žaidimų salė Lietuvoje. Užsukę į V-R Shop galėsite pasinerti į virtualų žaidimų sūkurį, išbandyti VR pabėgimo kambarius, vairavimo simuliatorius, žiūrėti įvairius edukacinius bei pramoginius video ar tiesiog stebėti besilinksminančius draugus. Skamba išties įspūdingai, tiesa?

IV- vietos laimėtojus džiugins POCO itališka virtuvė kviesdama šeimą pasimėgauti itališkomis picomis, tiesiai iš neapolietiškos krosnies, o desertui pasmaguriauti itališkais ledais. POCO – tai tikras itališkas maistas!!!! Ohoho!!!!!

V- vietos laimėtojų šeimą džiugina ir į kupiną geriausių emocijų ir magiškų įspūdžių laiką kviečia pasinerti FORUM CINEMAS įsteigdamas dovanų kuponus kino seansui.

Na, o mūsų konkursas be prizų nepalieka nei vieno. Todėl dar tariame AČIŪ ir UAB „Manvesta“ už įsteigtas saldžias dovanėles visiems konkurso dalyviams!!!!!! Padėkos, saldainiai ir knygos pasieks kiekvieną vaiką, kuris dalyvavo fotografijos konkurse „Mano diena su šeima. Už knygas taip pat dar kartą dėkojame praeitų metų rėmėjams leidykloms: „Terra Publica“, „Nieko Rimto“, „Pegasas“, „Presvika“, kurie taip gausiai mus jomis aprūpino. Vasarą šeimos kartu su vaikais galės pasinerti į naujų istorijų ir personažų gyvenimus.

Tariame AČIŪ ir visiems dalyviams! Linkime gražios vasaros bei nuostabių emocijų kartu su šeima.

Konkursą ir veiklas organizavo, bendruomenę telkė, rėmėjus kvietė prisijungti ir informaciją apie konkursą parengė socialinio darbo specialistės Laimutė Čižinauskaitė, Evelina Bendinskienė ir Karolina Kulikovienė

 

 

Skip to content