Aštuntasis vaikų dailės pleneras „Aš ir tu”

Rugpjūčio 27 d vyko kasmetinis SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro organizuojamas renginys “Aš ir tu”. Jo metu negalią turintys vaikai piešė kartu su savanoriais ir darbuotojais. Šiemet renginys skaičiavo aštuntus metus, todėl sulaukė savanorių, kurie  šios šventės metu ateina susitikti su vaikais ir drauge piešti jau nebe pirmą kartą. Atlikę kineziterapeutės Kristinos Linksmųjų pirštukų mankštą, vaikai su savanoriais ir darbuotojais buvo pakviesti vasaros įspūdžius perteikti ant drobės.  Kadangi vasara buvo labai spalvinga, padovanojusi daug įspūdžių, nemažiau spalvingi ir vaikų tapyti paveikslai. Kūrybiniam procesui jau aštuntą kartą vadovavo Kauno rajono socialinių paslaugų centro užimtumo specialistė Daiva Sasnauskienė.

Renginyje dalyvavusi Kauno rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėjos pavaduotoja Rima Jusienė perdavė vaikams ir jų tėveliams linkėjimus nuo Kauno rajono savivaldybės  bei įteikė pieštukines, kaip simbolį apie artėjantį rudenį ir naujus nuotykius mokslo metais. Kol vaikai piešė, jų tėveliai turėjo galimybę susipažinti su Kauno rajono turizmo naujienomis, kurias pristatė Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Raminta Popovienė.  Na, o vėliau visi šventės dalyviai pasinėrė į Burbulų dėdės organizuotus eksperimentus, kurių metu netrūko susižavėjimo šūksnių, aiktelėjimų iš netikėtumo ir gražių emocijų.

Renginys „Aš ir tu“ dar kartą įrodė – visada verta išdrįsi nerti į nuostabų nuotykį ir kūrybos pagalba prisiliesti prie kiekvieno vaiko širdies ♥!

Skip to content