Vaikų dailės pleneras „Aš ir tu”

Birželio 20 dieną Šv. Jurgio Kankinio bažnyčios ir vienuolyno vidiniame kiemelyje vyko kasmetinis SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro organizuojamas dailės pleneras „Aš ir tu”. Jo metu negalią turintys vaikai piešė kartu su savanoriais. Šiemet šis gražus renginys skaičiavo šeštus metus, todėl sulaukė ne tik naujų savanorių, bet ir tų, kurie  šios šventės metu ateina susitikti su vaikais ir drauge piešti jau nebe pirmą kartą. Todėl pleneras prasidėjo šiltais apkabinimais ir pasikalbėjimais. Renginio pradžią gitaros garsais pradėjo Gintaras Jakelis. O vaikai su savanoriais buvo pakviesti vasaros įspūdžius perteikti ant drobės. Tuo metu tėveliai turėjo galimybę iš arčiau susipažinti su Šv. Jurgio Kankinio bažnyčios ir Bernardinų vienuolyno ansambliu. Vėliau visi šventės dalyviai skanavo ir karštą vasaros popietę atsigaivino sulčių kokteiliais. O kokia šventė būtų be linksmybių? Netikėtai pasirodžius Elzai ir žmogui vorui, vaikai šoko, pūtė muilo burbulus ir džiaugėsi smagiomis veiklomis!

Labai dėkojame ir džiaugiamės, kad broliai pranciškonai mus priėmė šioje jaukioje aplinkoje,visiems visiems savanoriams, kurie išdrįso nerti į šį nuostabų nuotykį ir kūrybos pagalba prisilietė prie kiekvieno vaiko širdies !
Geru žodžiu minime ir tariame ačiū „Atributikos studija„, kurie padovanojo pirkinių maišelius. Vaikai, savo piešiniais papuošę maišelius, atsidėkodami už skirtą laiką įteikė juos savanoriams.

Daugiau įamžintų renginio akimirkų Dienos socialinės globos centro Facebook profilyje Dienos socialinės globos centras

Skip to content