Socialinių paslaugų centras ne tik apie socialines paslaugas

SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro skyriaus Dienos socialinės globos centro darbuotojai panoro atsiliepti į viešą Lietuvos zoologijos sodo skelbimą – “prisidėti prie gražesnio Lietuvos zoologijos sodo ekspozicijos apipavidalinimo“. Skaitant skelbimą, kilo mintis inicijuoti vazoninių gėlių rinkimo akciją savo darbo aplinkoje, tokiu būdu pasiekiant daugiau norinčių prisidėti žmonių. Kauno rajono socialinių paslaugų centre dirba virš 170 darbuotojų, kurie teikia paslaugas įvairioms socialinės grupėms. Žinant, kad kai kurios iš socialinių grupių ne visada turi galimybę pamatyti skelbimus viešoje erdvėje, socialinių paslaugų centro darbuotojai buvo tie žmonės, kurie galėjo pakviesti prisijungti prie šios gražios iniciatyvos.

Tris savaites Kauno rajono socialinių paslaugų centro kolegos bei paslaugų gavėjai rinko ir vežė gėles į Dienos socialinės globos skyrių, kuris per šį laiką sužaliavo lyg gražiausia oranžerija. Šiandien gegužės 30-ąją skyriaus komanda atsisveikino su žaliuoju kampeliu ir visas surinktas agavas, fikusus, kaktusus, sansevjeras bei daugybę kitų gėlių saugiai nuvežė ir perdavė į Lietuvos zoologijos sodo darbuotojų rankas. Tikime, kad visiems pasidalijusiems savo gėlėmis bus labai malonu apsilankyti po renovacijos atsidariusiame zoologijos sode ir žinoti, o galbūt net ir rasti savus augalus, puošiančius naujas erdves.

Kauno rajono socialinių paslaugų centras džiaugiasi ir didžiuojasi kolegomis, kurie darniai susitelkia bendram tikslui ne tik teikiant socialines paslaugas, bet ir būnant socialiai atsakingais visuomenės nariais.

 

Socialinę akciją inicijavo SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro Dienos socialinės globos centro vedėja socialiniams reikalams Aušra Drevininkaitienė

 

Skip to content