Dienos socialinės globos centrui jau 8-eri!

Bendra gimtadienio nuotrauka, 8 gimtadienis, narai, nardymo įranga

Vasario 3 dieną Dienos socialinės globos skyrius atšventė savo 8-ąjį gimtadienį! Tai buvo emocijų, veiklų ir šurmulio pilna diena! Tradiciškai renkantis šventės temą, pasirinkta buvo jūros tema, vidur aplink save turėti daug jūros gyvūnijos ir vandens . Prieš kelias savaites centrą lankantys vaikai kartu su darbuotojomis pradėjo gaminti įvairias dekoracijas ir ruošti savo aprangas artėjančiam gimtadieniui. Taip po truputį centre atsirado medūzų kampelis, jūros arkliukai, delfinai , kampuose pakibo aštuonkojai , o ant sienų buvo užmesti tinklai pilni žuvų. Diena buvo tikrai ypatinga, nes į mūsų kvietimą atsiliepė narų klubas „Diffdivers”, kurio nariai Darius ir Arūnas savanoriškai ir neatlygintinai atvyko į šventę ne tik vaikams papasakoti apie nardymą, bet ir pakvietė iš arčiau susipažinti bei išmėginti narų įrangą. Po pietų vaikų laukė sensorinės veiklos bei užduotys lavinančios smulkiąją motoriką – iš spalvotų makaronų pinceto pagalba žvejojome guminukus, o iš sušalusio ledo bandėme išvaduoti įvairius gyvūnus. Šventės pabaigą vainikavo paruošti aktyvūs žaidimai ir rungtys sporto salėje .

 

Ir žinoma, koks gimtadienis be svečių, dovanų ir torto ? Už pastarąjį ačiū tėveliams, o už visus sužvejotus vandens gyvūnus dėkojam artimiausiems draugams – Kauno rajono socialinių paslaugų centro kolektyvui. Taip pat dėkojame SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro Šeimos gerovės skyrius Vaikų dienos centrą lankantiems vaikams  už šiltus, eiliuotus ir labai dailius sveikinimus, Diff Divers už padovanotas kepurėles ir nuostabaus grožio nuotraukas.

 

Renginį organizavo SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro Dienos socialinės globos centro vedėja socialiniams reikalams Aušra Drevininkaitienė ir socialinės darbuotojos Ingrida Ilčiukienė ir Urtė Stasiulytė.

Skip to content