Fotografijų konkursas „Vasara už kadro“ ir padėka rėmėjams

Vidurvasario karštos dienos kviečia ieškoti pavėsio ir gaivos, o mes pakaunės vaikus kviečiame į karštų nuotykių ir nerealių patirčių vasarą! Nes vasara – pats tinkamiausias metas susipažinti, draugauti, išmokti per patirtis, sužinoti per veiklas, įgyvendinti savo slapčiausius troškimus kartu su bendraminčiais bei pasirūpinti, kad energijos, saulės ir naujų idėjų būtume kupini visus metus.

Nuoširdžiausias ačiū visiems vaikams, kurie dalyvavo fotografijų konkurse „Vasara už kadro“! Jūsų sustabdytose akimirkose – vaikystės svajonių vasara, nuostabios jūsų asmeninės patirtys, iki širdies gelmių jaudinančios prisiminimais.  Konkurso tikslas – pakviesti vaikus  mobiliuoju telefonu ar planšete fiksuoti vasaros kadrus ir taip puoselėti bei skatinti kūrybiškumą, unikaliai pateikti vasaros įspūdžius fotografijose. Nuotraukas buvo galima siųsti nuo birželio 1 dienos iki birželio 28 dienos, o liepos 1 dieną buvo renkami konkurso nugalėtojai. Maža paslaptis – pralaimėtojų šiame konkurse nebuvo, visos konkursui atsiųstos nuotraukos nuostabios, unikalios, įtraukiančios! Dovanos ir diplomai jauniesiems fotografams jau skrieja, o mes džiaugiamės naujomis pažintimis ir nuoširdžiai dėkojame šauniems mūsų konkurso rėmėjams:

 

– už nuostabias knygas vaikams padėka leidykloms: „Terra Publica”, „Nieko Rimto”, „Pegasas”, „Presvika”. Jūsų dėka buvo apdovanoti visi konkurse dalyvavę vaikai! Jūsų dėka, kartu su knyga ir naujomis istorijomis, tęsiasi nerealiausia 2021 m. Vaikų vasara!

 

– už gardžiausius OHO dribsnius Morning School (sausus pusryčius, kurie yra pilno grūdo ir su mažiau cukraus – tikrai oho!) padėka UAB „Naujasis Nevėžis”! Jūsų dėka mes mokomės sveikesnės ir gardesnės gyvensenos kasdien!

– nuoširdžiai ačiū fotografei Laurai Česiūnienei, kuri konkurso laimėtojai Viktorijai, prie visų išvardintų prizų, dovanoja pagrindinį siurprizą – šeimos fotosesiją! Linkime nuotraukoje sustabdyti dar vieną, pačią gražiausią, pačią šilčiausią šeimos istorijos akimirką.

Ačiū visiems vaikams! Visada pasirinkite kolekcionuoti gražiausias akimirkas, naujas patirtis, įspūdžius ir nuotykius! O dabar kviečiame pasigrožėti tik keliomis iš daugybės nuostabios ir magiškos Vasaros akimirkomis vaikų akimis!

 

Skip to content