Šv. Kalėdų prisiminimų albumas

Šv. Kalėdų šurmuliui ir linksmybėms tolstant prisiminimuose, lieka tik be galo graži žiema – sunkios balto sniego pagalvės ant medžių šakų ir ilgi vakarai, jaukūs savo šiluma. Tada gera vartyti nuotraukų albumą ir juoktis iš akimirkų – štai kaip vynioji dovanas, o štai kaip matuojiesi vilnones kojines, štai kaip valgai jau trečią šokoladą, o štai visi nusikaltimo įrodymai – suvalgytų saldainių popierėliai, paslėpti po pagalve…

Vartydami 2020 m. šv. Kalėdų albumą labai norime padėkoti visiems, kurie padėjo sukurti šv. Kalėdų magiją vaikams – kad jūsų išdalintos dovanos ir širdies gerumas grįžtų jums atgal gražiausiomis patirtimis kasdien, visus metus!

Nuoširdi padėka Kauno rajono Švietimo centro pedagoginės psichologinės tarnybos darbuotojams, o ypatingai – psichologei Renatai Stonienei, kurios dėka jau trečius metus iš eilės, bendradarbiaujant su Tarptautine organizacija ADRA (Septintos dienos Adventistų plėtros ir paramos agentūra), 100 Kauno rajono vaikų buvo pradžiuginti labai ypatingomis dovanomis – ADRA projekto dovanos ypatingos tuo, kad jas paruošia ir į dėžutes sudeda patys vaikai, gyvenantys įvairiose ekonomiškai stipriose šalyse, šiuo atveju – Vokietijoje. Todėl šita gerumo akcija dar vadinama „Vaikai vaikams“. Advento laikotarpiu, įvairių sunkumų patiriančių šeimų vaikai, bei Šeimos gerovės skyriaus Vaikų dienos centro vaikai džiaugėsi prasmingomis dovanėlėmis, dalijosi tarpusavyje su broliais ir sesėmis, kelioms akimirkoms pamiršę viską, išgyveno tikrą šv. Kalėdų stebuklą – nieko nėra labiau stebuklingo, nei nuoširdus rūpestis vienas kitu.

Kad šv. Kalėdos būtų saldžios, uogienė varvėtų iki soties ir meilės visus metus netrūktų, socialinio darbo specialistės virė uogienę pagal ypatingą receptą, kurį galite rasti čia: Receptas Šią uogienę ragauja ir mėgaujasi jos aromatu Garliavos ir Rokų seniūnijų vaikai. Kam neliko stebuklingos uogienės, tam liko ne mažiau saldžių ir pikantiškų uogienių ir gardėsių, kuriuos padovanojo parduotuvė Saulėti skoniai. Ačiū jiems labai! Saulėtų skonių saldėsiais džiaugiasi Samylų ir Taurakiemio seniūnijų vaikai, bei smaližiai Šeimos gerovės skyriuje. Kalėdinė pasaka neaplenkė ir Babtų seniūnijos vaikų – juo aplankė nykštukai su dovanomis, už kurias dėkingi esame nuo žemės iki dangaus UAB “Salpronė” bei Babtų seniūnijos bendruomenei. Zapyškio seniūnijai už saldžias dovanas lenkiamės žemai – šioje nuostabaus grožio seniūnijoje gyvenantys smaližiai vaikai siunčia jums šypsenas ir virtualų bučkį! Ačiū nuoširdžiausias saldžių dovanų vaikams padovanojusiai verslininkei Nijolei Vasiliauskienei, o už medų, kuris varvėjo ne tik per barzdą, bet ir per širdį, ačiū verslininkui Eugenijui Vaitiekaičiui – tegu Naujieji metai negaili ir jums saldžių akimirkų!

Atsidėkodami vaikai prisidėjo tuo, kuo gali geriausiu – kūrė vaikystės pasakų pilnas Kalėdines atvirutes, kurios, bendradarbiaujant su Kauno rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriumi, buvo išdalinti vienišiems Pakaunės senoliams.

Na o po Šeimos gerovės skyrių, klaidžiojo Slaptas draugas, palikinėdamas siurprizus darbuotojams, gaudydamas jų šypsenas ir dėdamas į 2020 m. šv. Kalėdų prisiminimų albumą…

 

„Kartais jūs nesužinosite momento vertės iki tol, kol tai netaps prisiminimu“.

Dr.Seussas

 

Skip to content