Centras paminėjo 13-tą veiklos gimtadienį

Kauno rajono socialinių paslaugų centras savo veiklą pradėjo 2007 m. vasario 22 d. Šiemet centrui sukako 13 metų.

Vasario 21 d.  darbuotojus sveikino Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Paulius Visockas, linkėdamas tęsti tai, ką daro: „Šiandien čia susirinko kitokia bendruomenė. Jūs, atiduodami visą save, rūpinatės likimo nuskriaustais žmonėmis, esate jų ramstis ir užuovėja. Noriu palinkėti tęsti šią sudėtingą kelionę, nes tai, ką darote yra be galo prasminga“.

Pirmoji įstaigos vadovė, dabar Seimo narė Raminta Popovienė, įdėjusi daug pastangų tam, kad toks centras prieš 13 metų Kauno rajone atsirastų, prisiminė, kokia sunki buvo pradžia ir džiaugėsi išaugusiu komandos narių skaičiumi ir išsiplėtusiu paslaugų spektru.

Nuo keleto darbuotojų ir teikiamų paslaugų tik namuose, centras išaugo iki 134 darbuotojų. Šiuo metu jį sudaro 5 skyriai: socialinių paslaugų, šeimos gerovės, bendrųjų reikalų, krizių centras ir dienos globos centras neįgaliems ir sutrikusio intelekto vaikams. Įstaiga siekia kurti efektyvią pagalbos sistemą Kauno rajone, plėtoti teikiamas paslaugas, užtikrinti socialinių paslaugų prieinamumą asmeniui kuo arčiau jo gyvenamosios vietos.

Šventės metu gausiai susirinkusiems darbuotojams  buvo suorganizuotas  žinių patikrinimas – protmūšis. Komandos sulaukė klausimų apie Kauno rajono miestelius, įžymias vietas, vietovardžius, socialines paslaugas ir apie patį socialinių paslaugų centrą.

Skip to content