Tarptautinė žmonių su negalia diena

Kauno rajono socialinių paslaugų centre paminėta Tarptautinė žmonių su negalia diena.
Į šventinį renginį susirinko Kauno rajono neįgalieji iš visų seniūnijų, įvairių rajono žmonių su negalia organizacijų atstovai.
„Kiekvienas galime pasimokyti iš jūsų stiprybės, tvirtumo ir optimizmo. Linkiu kuo geriausios visiems sveikatos ir tikėjimo ateitimi, o mes darysime viską, kas nuo mūsų priklauso, kad palengvintume jūsų gyvenimą, padėtume geriau integruotis į visuomenę, jaustis reikalingiems ir būti savarankiškiems“, – sveikindamas šventės dalyvius kalbėjo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas. Susirinkusiuosius pasveikino ir Administracijos direktorius Antanas Nesteckis.
Artėjančių šv. Kalėdų proga jie kartu su mero pavaduotojais Jonu Gursku ir Pauliumi Visocku, direktoriaus pavaduotoju Šarūnu Šukevičiumi, Socialinio skyriaus vedėja Margarita Vensloviene ir Socialinių paslaugų centro atstovėmis kiekvienam šventės dalyviui įteikė po gėlę – Kalėdų žvaigždę.
Susirinkusiuosius džiugino linksmi vaikų mados teatro „Demo“ pasirodymai ir Lietuvos estrados žvaigždės Stepo Januškos dainos, daugelį jų visi dainavo kartu.

 

 

 

Šaltinis krs.lt

Skip to content